Kind/Jongere Psychologische Begeleiding 1e afspraak

Welkom bij Faresa!

Je staat op het punt om een eerste afspraak te maken of te annuleren voor psychologische begeleiding van een kind of jongere. Het doel van dit eerste gesprek is om uit te klaren wat de precieze vraag is en welke begeleiding we daarvoor kunnen bieden. Bij voorkeur zijn het kind of de jongere en beide ouders aanwezig op dit gesprek.

Deze sessie duurt 50 minuten en kost 75 euro bij een psycholoog en 85 euro bij een therapeut die een bijkomende therapie opleiding heeft gevolgd (verderop wordt aangegeven wie therapeut is). Er wordt ook eenmalig een dossierkost van 35 euro aangerekend. De kosten kunnen deels worden terugbetaald door je mutualiteit.

Je kan gratis annuleren tot 48u. voor de afspraak. Annuleer je laattijdig, dan zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen. Als je verder gaat, stem je in met bovenstaande voorwaarden.

Zit je op de foute pagina en wil je een andere afspraak maken of annuleren, ga dan terug naar de website: www.faresa.be/afspraak-boeken

Als je vragen hebt, kan je ons bereiken door te mailen naar info@faresa.be of te bellen naar 011/75.80.55.Maak een afspraak

Een afspraak afzeggen