Volwassene Psychologische Begeleiding 1e afspraak

Welkom bij Faresa!

Je staat op het punt om een eerste afspraak te maken of te annuleren voor psychologische begeleiding van een volwassene. Het doel van dit eerste gesprek is om uit te klaren wat de precieze vraag is en hoe we je hierbij het best kunnen begeleiden.

Deze sessie duurt 50 minuten en kost 75 euro voor individuele begeleiding door een psycholoog of coach en 85 euro bij een therapeut die een bijkomende therapie opleiding heeft gevolgd, of voor koppelbegeleiding (verderop wordt aangegeven wie therapeut is). Er wordt ook eenmalig een dossierkost van 35 euro aangerekend. De kosten kunnen deels worden terugbetaald door je mutualiteit.

Je kan gratis annuleren tot 48u. voor de afspraak. Annuleer je laattijdig, dan zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen. Als je verder gaat, stem je in met bovenstaande voorwaarden. Kies dan hieronder de gewenste optie en volg de verdere instructies.

Zit je op de foute pagina en wil je een andere afspraak maken of annuleren, ga dan terug naar de website: www.faresa.be/afspraak-boeken

Als je vragen hebt, kan je ons bereiken door te mailen naar info@faresa.be of te bellen naar 011/75.80.55.Maak een afspraak

Een afspraak afzeggen