Volwassene Coaching vervolgafspraak

Welkom bij Faresa!

Je staat op het punt om een vervolgafspraak te maken of te annuleren voor coaching van een volwassene. Dit betekent dat na het eerste gesprek werd beslist om een coachingstraject op te starten.

Deze sessie duurt 50 minuten en kost 75 euro voor individuele begeleiding door een psycholoog of coach en 85 euro bij een therapeut die een bijkomende therapie opleiding heeft gevolgd, of voor koppelbegeleiding (verderop wordt aangegeven wie therapeut is). De kosten kunnen deels worden terugbetaald door je mutualiteit.

Je kan gratis annuleren tot 48u. voor de afspraak. Annuleer je laattijdig, dan zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen. Als je verder gaat, stem je in met bovenstaande voorwaarden. Kies dan hieronder de gewenste optie en volg de verdere instructies.

Zit je op de foute pagina en wil je een andere afspraak maken of annuleren, ga dan terug naar de website: www.faresa.be/afspraak-boeken

Als je vragen hebt, kan je rechtstreeks contact opnemen met je psycholoog of coach, of met het secretariaat door te mailen naar info@faresa.be of te bellen naar 011/75.80.55.Maak een afspraak

Een afspraak afzeggen