ELP Begeleiding 1e afspraak

Welkom bij Faresa!

Je staat op het punt om een eerste afspraak te maken of te annuleren voor eerstelijnspsychologische (ELP) hulp. Dit eerste gesprek duurt 50 minuten. Het doel is om uit te klaren wat de precieze vraag is en welke begeleiding we daarvoor kunnen bieden.

Als het gaat over de begeleiding van een kind, dan zijn bij voorkeur het kind en beide ouders aanwezig op dit eerste gesprek.

ELP begeleidingen worden deels of volledig vergoed door de overheid. Voor meer informatie over de prijzen, klik hier. Samen met je psycholoog wordt bekeken waar je recht op hebt en wat wij kunnen bieden.

Je kan de sessie gratis annuleren tot 24u. voor de afspraak. Annuleer je laattijdig, zonder geldige reden, dan zal je de kosten van de sessie zelf moeten betalen (=89 euro). Als je verder gaat, stem je in met deze voorwaarden.

We beschikken slechts over een beperkt aantal ELP-uren. Als je verder gaat en merkt dat er geen beschikbare plaatsen zijn voor de begeleiding die jij nodig hebt, kan je een afspraak maken voor een begeleiding aan het standaard tarief. Meer informatie over die prijzen, vind je hier. De meeste mutualiteiten voorzien ook gedeeltelijke terugbetaling van deze kosten.

Je kan een afspraken maken voor een standaard begeleiding via onze website: www.faresa.be/afspraak-boeken, of door contact op te nemen met ons secretariaat, door te mailen naar info@faresa.be of te bellen naar 011/75.80.55.Maak een afspraak

Een afspraak afzeggen